Nagelstudio Tilburg Ellza's Beautybar - Tilburg

Omschrijving:
Ellza's Beautybar in Tilburg is een toonaangevende schoonheidssalon onder leiding van de ervaren beauty- en nagelspecialist Ellza Aliti. De salon staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit, persoonlijke aandacht en klantgerichte service. Met een focus op innovatie en trendbewustzijn biedt Ellza's Beautybar een luxe en ontspannen omgeving waar hygiëne en maatwerk altijd voorop staan.

Bij Ellza's Beautybar wordt elke klant gezien als een verlengstuk van de familie. Het team neemt de tijd om de unieke behoeften van elke klant te begrijpen en streeft ernaar om verwachtingen te overtreffen. De deskundige benadering en passie voor esthetiek zorgen ervoor dat elke behandeling niet alleen een verwenmoment is, maar ook bijdraagt aan het zelfvertrouwen en de natuurlijke schoonheid van de klant.

Ellza's Beautybar combineert de nieuwste technieken met hoogwaardige producten om een uitzonderlijke ervaring te bieden. De salon is een plek waar klanten zich altijd welkom en gewaardeerd voelen, en waar ze kunnen genieten van een VIP-ervaring die volledig op hen is afgestemd. Ontdek de zorg en expertise die Ellza's Beautybar onderscheidt en laat je natuurlijke schoonheid stralen in een warme, gastvrije sfeer.

Bij Ellza's Beautybar combineren we vakmanschap en creativiteit om jou de beste beauty-ervaring te bieden. Of je nu komt voor nagels, wenkbrauwen of wimpers, wij zorgen ervoor dat je er stralend uitziet en je zelfverzekerd voelt.


Producten & Diensten:
Nagelbehandelingen
Gellak - Onze gellak behandelingen zorgen voor een glanzende en langdurige kleur op je natuurlijke nagels. De gellak wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp, waardoor het wekenlang mooi blijft zonder te chippen.
BIAB (Builder in a Bottle) - BIAB is een innovatieve techniek die je natuurlijke nagels versterkt en tegelijkertijd een flexibele en natuurlijke look geeft. Perfect voor het bevorderen van nagelgroei en het bieden van extra stevigheid.
UV-gel - Onze UV-gel behandelingen zijn ideaal voor wie sterke, duurzame nagels wil met een natuurlijke uitstraling. De gel wordt uitgehard onder UV-licht, wat zorgt voor een langdurige en glanzende finish.
Nail Art - Voor een unieke en persoonlijke touch op je nagels biedt Ellza's Beautybar uitgebreide nail art opties. Van subtiele ontwerpen tot gedurfde kunstwerken, onze nagelstylisten kunnen elk gewenst design creëren.
Acryl Nagels - Acrylnagels zijn perfect voor wie op zoek is naar sterke en duurzame kunstnagels. Onze experts vormen en verlengen je nagels met acryl voor een look die zowel elegant als stevig is.
Gelnagels Zetten - Gelnagels bieden een natuurlijk ogende maar sterke nageloplossing. Ze zijn flexibel en breken minder snel, ideaal voor een langdurig mooie manicure.
Hand- en Voetverzorging
Manicure - Onze manicure behandelingen zorgen ervoor dat je handen en nagels er op hun best uitzien. Dit omvat het vijlen, vormen, polijsten en verzorgen van de nagelriemen, gevolgd door een ontspannende handmassage.
Pedicure - Onze pedicure behandelingen bieden uitgebreide voetverzorging. Dit omvat het verwijderen van eelt, het vijlen en polijsten van de teennagels, en een ontspannende voetmassage. Perfect voor zachte en gezonde voeten.
Wenkbrauw- en Wimperbehandelingen
Wenkbrauwen Epileren - Wij bieden professionele wenkbrauw epilatie voor een strakke en goed verzorgde look. Onze specialisten zorgen ervoor dat je wenkbrauwen perfect in vorm zijn.
Henna Brow - Henna brow is een natuurlijke manier om je wenkbrauwen te verven, wat resulteert in een voller en langdurig effect. Het is ideaal voor wie een meer gedefinieerde wenkbrauwlook wil zonder dagelijks bij te werken.
Wenkbrauwen Laten Doen - Naast epileren en verven, bieden wij ook brow lamination aan voor een perfecte, gestileerde wenkbrauwlook. Onze experts passen de nieuwste technieken toe om jouw wenkbrauwen er op hun best uit te laten zien.
Lash Lift - Een lash lift is een populaire behandeling waarbij je natuurlijke wimpers gelift en gekruld worden voor een prachtige, open blik zonder mascara. Het resultaat houdt wekenlang aan.
Wimper Extensions - Voor wie droomt van langere en vollere wimpers, bieden wij hoogwaardige wimper extensions aan. Onze wimperstylisten passen elke set aan op jouw wensen voor een natuurlijk of dramatisch effect.
Wimpers Laten Zetten - Bij Ellza's Beautybar kun je terecht voor het professioneel laten zetten van wimpers, inclusief lash lift en wimper extensions, voor een verbluffende oogopslag.
Schrijf uw recensie over Nagelstudio Tilburg Ellza's Beautybar
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
424 mt
Bonasty
Bisschop Bekkerslaan 15
5046 JT Tilburg
715 mt
Nagelstudio Prishil
Kreutzerstraat 38
5011 AA Tilburg
765 mt
Beletza Beautyworld Opleidingscentrum
Hasseltstraat 178
5046 LP Tilburg
798 mt
Galini Nagelstudio & Schoonheidsverzorging
Willem de Rijkestraat 3
5046 LS Tilburg
829 mt
Nagelstudio Jeanette
Oude Langstraat 1
5041 CD Tilburg
2 km
Rich Nails Nagelstudio
Bellinistraat 64
5049 CJ Tilburg