Beitel Beestje - Amsterdam

Omschrijving:
Beitel Beestje is dé specialist in maatwerk voor museale tentoonstellingen, interieurbouw & decorbouw. Door de jarenlange ervaring als vakman en een uitgebreid netwerk van betrouwbare vakmensen is geen uitdaging te groot. Als vakman blijf ik bovenop het project totdat alle puntjes op de ï staan.

Wij produceren maatwerk producten op onze volledig uitgeruste werkplaats. Staal, Aluminium, Hout, stofferen, schilderen en andere basis benodigdheden producten zit in onze vingers. Vanuit Amsterdam leveren en plaatsen de maatwerk producten. Uw betrokkenheid bij het realiseren van het project ligt helemaal aan uw wensen en disciplines. Wij kunnen meedenken met het ontwerp gedeelte, maken eventueel een maquette of u lieverd een design en wij realiseren.

In het realiseren van tentoonstellingen, interieurs & decors is het resultaat het aller belangrijkste. Daarom als Eigenaar, Projectleider en bouwer neem ik alleen klussen aan die ik zelf overzien en op deze manier garandeer ik mijn producten of te wel uw wensen. Uw project maak ik helemaal mijn eigen en met passie voor mijn vak stop ik heel graag mijn bloed zweet en tranen in ons aankomend project.


Producten & Diensten:
Maatwerk meubels, Interieurs en tenoonstellingen
Schrijf uw recensie over Beitel Beestje
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
366 mt
Boon Arend
Zeeburgerdijk 203
1095 AC Amsterdam
515 mt
Riesen Van
Kwartiermeesterstraat 4
1019 WC Amsterdam
558 mt
HG Meubelmakers
Cruquiusweg 113/A
1019 AG Amsterdam
899 mt
Holleman Interieur
Eerste Atjehstraat 111/1HG
1094 KG Amsterdam
2 km
Inrichting Amsterdam De
Piraeusplein 15
1019 NL Amsterdam
2 km
Ham Interieurbouw
Surinamekade 33
1019 BH Amsterdam